We trappen door

                        
 

Je kiest er niet voor, het overkomt je. En dat gebeurde dus ook bij mijn echtgenote Ria. In september 2014 kreeg ze de diagnose ‘borstkanker’. Operatie, chemo’s en bestralingen. Het lijkt evident, maar dat is het zeker niet altijd. Maar ze ging ervoor.

Precies een jaar later voor de tweede keer slecht nieuws. Uitzaaiingen in de lever. De behandeling wordt dus verder gezet om de ziekte onder controle te houden. Niet steeds eenvoudig, maar ze geeft niet op. De tweemaandelijkse controles zijn uiteraard heel spannende momenten.

De steun van de kinderen, kleinkinderen, familie, buren en de vele vrienden is hierbij enorm belangrijk. Dikke merci daarvoor!

Uiteraard is de medische wetenschap ook heel belangrijk in ons verhaal en in de verhalen van de vele lotgenoten. En we hebben veel vertrouwen in die wetenschap. Vandaar mijn idee om, na mijn deelnames in 2017, 2018 en 2019 ook in 2020 de 1000 km als solorijder te fietsen. Samen met Ria wil ik er ook ten volle voor gaan. We geven dus niet op … We trappen door.

De € 5.500 die nodig is om effectief te mogen deelnemen, hebben we reeds verzameld. Bijkomende euro's zijn uiteraard welkom om het goede doel, Kom op tegen Kanker, te steunen en dus de strijd tegen de ziekte verder te zetten. 

Armand Konings

Website : https://wetrappendoor.jimdo.com/

 


 
http://www.1000km.be/team/we-trappen-door