We trappen door

                        
 

 

Je kiest er niet voor, het overkomt je. En dat gebeurde zowel bij mijn echtgenote Ria als bij mezelf. We kregen dus allebei te maken met kanker. Gelukkig kwam de ziekte in beide gevallen onder controle nadat we de gepaste behandelingen kregen.

Uiteraard komen er voor ons beiden nog regelmatige controles.  Dat zijn natuurlijk steeds spannende momenten. De steun van de kinderen, kleinkinderen, familie, buren en de vele vrienden is hierbij enorm belangrijk. Dikke merci daarvoor!

Natuurlijk is de medische wetenschap ook heel belangrijk in ons verhaal en in de verhalen van de vele lotgenoten. En we hebben veel vertrouwen in die wetenschap. Vandaar mijn idee om in 2023 (van 18 t.e.m. 21 mei) voor de 7de maal als solorijder deel te nemen aan de 1000 km. Samen met Ria wil ik er ook ten volle voor gaan. We geven dus niet op … We trappen door

De afgelopen jaren hebben de Gaffelo fietsers, als organisatoren van de ‘Ronde rond Essen’, zich ook sterk geëngageerd voor dit goede doel. Sinds vorig jaar maken ze als tweede ploeg deel uit van ‘We trappen door’.

Het startgeld dat nodig is om met twee teams te mogen deelnemen hebben we reeds verzameld. Bijkomende euro’s zijn uiteraard welkom om het goede doel, Kom op tegen Kanker, te steunen en dus de strijd tegen de ziekte verder te kunnen zetten. Wil je Kom op tegen Kanker via ons team steunen, dan kan dit door:

online een gift te doen via de knop ‘Steun dit team’ op de website: https://www.1000km.be/team/we-trappen-door

een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker    BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170 178 135

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

deel te nemen aan de Ronde rond Essen op zaterdag 13 mei 2023.


Alvast bedankt 

Armand Konings


Website : https://wetrappendoor.jimdo.com/

 


 
http://www.1000km.be/team/we-trappen-door