We trappen door

                        
 
Je kiest er niet voor, het overkomt je. En dat gebeurde dus ook bij mijn echtgenote Ria. In september 2014 kreeg ze de diagnose "borstkanker". Operatie, chemo’s en bestralingen. Het lijkt evident, maar dat is het zeker niet altijd. Maar ze ging ervoor.
 
Precies een jaar later kregen we voor de tweede keer slecht nieuws: uitzaaiingen in de lever. De behandeling moest dus verdergezet worden om de ziekte onder controle te houden. Niet altijd eenvoudig, maar ze geeft niet op.
 
De steun van de kinderen, kleinkinderen, familie, buren en de vele vrienden is hierbij enorm belangrijk. Dikke merci daarvoor!
 
Uiteraard is de medische wetenschap ook heel belangrijk in ons verhaal en in de verhalen van de vele lotgenoten. En we hebben veel vertrouwen in die wetenschap. Vandaar mijn idee om, na mijn deelnames in 2017 en 2018, ook in 2019 de 1000 km als solorijder te fietsen. Samen met Ria wil ik er ook ten volle voor gaan. We geven dus niet op … We trappen door.
 
De € 5000 die nodig zijn om effectief te mogen deelnemen, hebben we al ingezameld. Bijkomende euro’s zijn uiteraard welkom om het goede doel, Kom op tegen Kanker, te steunen en dus de strijd tegen de ziekte verder te kunnen zetten.
 
Armand Konings
 
http://www.1000km.be/team/we-trappen-door