Bleek Verzet

     

Lieve vrienden,

In 2024 zal Bleek Verzet voor de 7de keer deelnemen aan de 1.000 km ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Daar geven wij graag even wat meer uitleg bij. Bleek Verzet is een ploeg rond de familie "Van den Bleeken” (vandaar "Bleek” in onze naam????), met wortels in Achterbroek, een gehucht van de gemeente Kalmthout. Onze familie werd al herhaaldelijk geconfronteerd met kanker, en wij besloten een aantal jaren geleden resoluut mee de strijd aan te binden tegen de ziekte. Die strijd, of ons "Verzet” voeren wij door te fietsen ten voordele van Kom op tegen Kanker. De opbrengsten van deze actie worden immers integraal ingezet voor de ondersteuning van het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek ter bestrijding van kanker of de gevolgen ervan. KOTK ondersteunt onderzoek waar de overheid niet de middelen voor heeft, of waar de farmaceutische industrie niet of minder in geïnteresseerd is.

"Verzet” mag je verder ook gerust lezen als een ‘verzetje’, voor velen van ons is het fietsen een heuse liefhebberij, en als je dan ook nog weet dat "verzet” ook nog kan gelezen worden als het schakelsysteem van een fiets, dan is de cirkel (of het wiel) wel helemaal rond!

Wij fietsen dus graag voor dit goede doel en willen weerom 2 ploegen aan de start brengen. Dat zijn 16 fietsers, drie generaties Van den Bleeken trappen erop los.

Het betekent ook dat wij minstens 11.000 euro willen inzamelen voor KOTK. Steun ons, en steun zo KOTK, en alle mensen die met kanker te maken krijgen.

Je kan dit eenvoudig doen via de knop "steun dit team” op onze webpagina 
https://www.komoptegenkanker.be/de-1000km/steun-een-team/32b7567d-27b1-42fb-9d38-fe91e0 1233a7 of via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170189148

Een gift vanaf 40 euro is fiscaal aftrekbaar tot 45%, m.a.w. uw 40 euro kost je in dat geval slechts 22 Euro.

Wij tellen alvast af naar het hemelvaartweekend van 2024: noteer zeker 9 – 12 mei, jullie vinden ons dan op alle Vlaamse wegen! We houden jullie op de hoogte.

Nu alvast veel dank!!!

Walter VdB en Marc Van Dyck


Walter VdB en Marc Van Dyck