Bleek Verzet

     

 

 

Beste Bessemaaiers,

Ook dit jaar willen we jullie graag uitnodigen ons te steunen bij het project "Bleek Verzet".

Nog even schetsen... Bleek Verzet is een groep enthousiaste familieleden die zich belangeloos inzetten voor Kom Op Tegen Kanker.

Jaarlijks hebben wij een aantal acties, die ons in staat stellen de gevraagde 11.000€ bijeen te brengen, om zodoende met onze 2 ploegen te mogen starten met de 1000 km voor KOTK.

Zo kennen jullie ongetwijfeld onze gelukspopjesaktie, de jaarlijkse Ronde Rond Essen die we samen met "We Trappen Door" van Armand Konings organiseren en waar we jullie natuurlijk graag terug verwelkomen. Granolaverkoop, Kwis, Optredens... voor iedereen wel iets, maar wat we nu even willen benadrukken is de wijnverkoop die in handen is van Bart Van den Bleeken (zoon van Walter en schoonzoon van Marc). Dit kan nog tot woensdag 8 december op volgende link : https://forms.gle/om92ZeZ4ZwFih5vZA . Snel zijn is de boodschap.

Uiteraard kun je zoals altijd ook financieel steunen, dit doe je door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170189148

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar

Willen jullie nog wat meer over ons te weten komen, kijk dan zeker even op volgende pagina

https://www.de1000km.be/team/bleek-verzet

Nu alvast heel veel dank

Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar

Marc Van Dyck, Walter Van den Bleeken en heel "Bleek Verzet"