Ktegenk

     

Beste Bessemaaiers,


Over zes maanden fietsen wij samen met nog 6 vrienden de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dit is een warme oproep om samen met ons en onze fietsvrienden de nodige financiële steun te verzamelen om de vreselijke ziekte kanker definitief een halt toe te roepen.  
 
Jaarlijks krijgen ruim 40.000 Vlamingen de diagnose kanker. Ieder van ons heeft wel iemand in zijn familie, vriendenkring of kennissen waarbij de vreselijke ziekte heeft toegeslagen. Ook wij werden in onze directe omgeving getroffen door kanker: één van onze ouders, kinderen, een echtgeno(o)t(e) of levenspartner, een broer of een zus, een schoonbroer of schoonzus, een neef of nicht ...  
 
Dat greep ons steeds sterk aan. Naast verdriet heerst er ook vaak het gevoel van machteloosheid: je ziet een geliefd iemand lijden en strijden en het lijkt of je er niets aan kan doen. Gelukkig is dat niet zo!  
 
Kom op tegen Kanker is een volledig onafhankelijke organisatie. De organisatie werkt los van de overheid of de farma-industrie en zamelt daarom middelen in om doorgedreven wetenschappelijk onderzoek te financieren dat een directe meerwaarde biedt voor de behandeling van de kankerpatiëntén waarvoor er onvoldoende interesse is bij de farmaceutische industrie.  Bijv. omdat er niet meteen een effect is op de verkoop of onderzoek naar de behandeling van zeldzame kankers, waar het aantal patiënten vaak te klein is om commercieel interessant te zijn. 
 
Dat doet Kom op tegen Kanker onder meer door de 1000km te organiseren. Het zal u niet verwonderen dat wij graag mee willen fietsen. Vrienden uit Kalmthout koersen tegen kanker:  Ktegenk. 
 
Om te mogen starten, dienen wij het inschrijvingsgeld van 5.000 euro in te zamelen. Steun ons! Klik op de link http://www.1000km.be/team/ktegenk en je krijgt een voorstelling van onze ploeg en de mogelijkheid om te doneren.Je kan ook een gift storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker - BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 - met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170 189 148.Vanaf 40 Euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar. Het kost je dan nog maar 23 euro.Je kan ons ook steunen door deze oproep verder te verspreiden in je familie en vriendenkring. Wij beloven dat we jullie op de hoogte houden van onze acties. En ook dat we ongelooflijk hard gaan trappen in het Hemelvaartweekend volgend jaar (noteer 10 t/m 13 mei 2018). Op 4 dagen rijden we 1.000 km! 
 
Nu al heel erg bedankt! 
 
Walter Van den Bleeken & Marc Van Dyck
 
 
http://www.1000km.be/team/ktegenk